Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Homefront

THQ legger ned Kaos Studios

Homefront-utviklerene flytter til Canada

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke så lenge siden Koas Studios lanserte skytespillet Homefront, som på tross av middelmådig mottagelse i pressen har solgt i over to millioner eksemplarer. Dette var imidlertid ikke nok til å hindre at THQ nå legger ned utviklerstudioet.

Anledningen er at THQ har revurdert sin markedsstrategi og kommet frem til at hverken Kaos Studios eller Digital Warrington får plass på firmaets budsjett fremover.

Digital Warrington var en gang i tiden kjent som Juice Games, og har tidligere utviklet spill som det nedlastbare Red Faction: Battlegrounds, som ifølge Gamasutra solgte over 2000 eksemplarer i løpet av sin første uke.

Alle de ansatte hos Kaos Studios og Digital Warrington blir heldigvis ikke kastet ut på gaten, da de fleste av dem er blitt tilbudt jobber hos THQs studioer i Montreal, Vancouver og Austin. Homefront-serien vil heller ikke dø ut, da Montreal-studioet vil ta seg av fremtiden til denne.

Homefront

Relaterte tekster

HomefrontScore

Homefront

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Et interessant utgangspunkt blir et middelmådig skytespill. Robin har entret slagmarkene i Homefront og testet både kampanjen og flerspillerdelen...Loading next content