Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Darksiders III

THQ Nordic jobber med hele 55 spill!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

THQ Nordic utvider og kjøper opp studioer, lisenser og franchiser i hytt og gevær, de to nyeste er finske Bugbear og Goat Simulator-folka Coffee Stain, og i et intervju med Gamespot nylig avslørte THQ Nordic at de har hele 55 spill under utvikling. 55 spill! Vi har mye å glede oss til fremover med andre ord.

Noen av spillene vi kan se frem til inkluderer et nytt Saints Rows, Dead Island, Red Faction, et nytt Timesplitters-spill, ny Alone in the Dark-tittel, Darksiders III, Biomutant, Metro Exodus og et nytt MX vs ATV-spill. Hva gleder du deg mest til?

Darksiders III

Relaterte tekster

0
Ny patch skrur av HDR i Darksiders III

Ny patch skrur av HDR i Darksiders III

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Gunfire Games har sluppet patch 1.03 til Darksiders III, som i bunn og grunn slår av HDR-funksjonen i spillet. Patch-notatene referer kun til problemer med HDR, som har...

0
Klokken 16 på GR Live - Darksiders III

Klokken 16 på GR Live - Darksiders III

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I dagens utgave av Gamereactor Live kaster vi oss ut i Darksiders III, det etterlengtede gjensynet med franchisen som lenge virket fortapt. Dóri har bekjempet den første...Loading next content