Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Go

Throwback Challenge 2020 er i full gang i Pokémon GO

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en stund tilbake lanserte Pokémon GO en massiv begivenhet kalt Throwback Challenge 2020. I løpet av hele mai vil dette arrangementet deles opp i mindre bolker og avsluttes i starten av juni. Throwback Challenge tar utgangspunkt i de ulike regionene som er å finne i Pokémon-spillene og genererer en egen oppdragskjede, samt andre mindre utfordringer du kan gjennomføre for å oppnå fine belønninger.

Først ut var Throwback Challenge: Kanto, som ble avsluttet forrige uke. Belønningen for å gjennomføre oppdragene her var å fange en Mewtwo med angrepet Psystrike.

Nå er det Johto-regionen, kjent fra spillene Pokémon Gold, Silver og Crystal, som står på menyen. Denne uken vil pokémon tilhørende denne regionen dukke opp hyppigere, og da kan du blant annet være så heldig å støte på en Shiny Dunsparce. Det er også egne oppdrag knyttet til denne regionen, og går du gjennom alle 9 oppdragene i settet venter en Ho-oh med det unike angrepet Earthquake.

Denne begivenheten har allerede vart i 3 dager, men avsluttes ikke før fredag 15. mai.
Du har derfor noen dager igjen på deg, så ta en tur ut og bli med på moroa.

Pokémon Go

Relaterte tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet av Terje Mardon Kello

Terje tok jobben med å anmelde det største sensasjonsspillet vi har sett i nyere tid, kanskje noen sinne. Men er egentlig Pokémon Go så bra som populariteten antyder?

0
Alola inntar Pokémon Go i morgen

Alola inntar Pokémon Go i morgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

I går var den årlige Pokémon Day og i den forbindelse hadde The Pokémon Company litt nytt å dele. Selv om annonseringen av 9. generasjon lett er den største nyheten fra...Loading next content