Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Ti egg i spill som kan gi påskestemning

Tommy har vært på eggjakt, men i motsetning til de fleste andre har han forsøkt å finne egg i spill.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange av oss har faste spill som setter oss i julestemning eller sommerstemning. Til tross for at veldig mange har fri rundt påsketider, finnes det ingen åpenbare spill som passer anledningen. Derfor har jeg i et desperat forsøk på å finne det ultimate påskespillet, funnet fram ti spill som inneholder... egg.

Banjo-Kazooie
Snakker vi om egg er det ingen vei utenom denne slageren. Kazooies fremste våpen er de blå eggene hun kan spytte ut fra foran eller bak. Om det er nok til å dra fram maling og pensler vites ikke, men egg er det nok av.

Ti egg i spill som kan gi påskestemning

Final Fantasy VII
Dette er neppe spillet folk flest forbinder med egg, og det er ganske forståelig. Det er ikke videre mange egg i denne klassikeren, men til gjengjeld er det et veldig stort et. På toppen av reaktoren på Fort Condor befinner det seg et digert egg som ruges av en kondor. Hvor mange omeletter kan man få ut av dette, tro?

Dette er en annonse:
Ti egg i spill som kan gi påskestemning

Animal Crossing
Denne serien er kjent for å følge mange av merkedagene fra den virkelige verden, og påsken er naturligvis også representert i form av Bunny Day. Som oftest innebærer dette at man skal fise rundt og lete etter påskeegg. Er ikke dét påskete, vet ikke jeg.

Ti egg i spill som kan gi påskestemning

Diddy Kong Racing
Det er ikke alle racing-spill som har sin eget minimodus hvor man skal fly rundt på en arena og stjele hverandres dinosauregg før de klekker. Overraskende gøyalt om man spiller med venner, men får man lyst til å dra fram kartongen etterpå?

Dette er en annonse:
Ti egg i spill som kan gi påskestemning

Super Mario Sunshine
Kanskje det Mario-spillet som i størst grad blir sett på som et sommerspill (med rette), men også her finnes det et feiende flott egg. Riktignok er det plassert på toppen av tårnet på Delfino Islands største sandstrand, hvor sollyset skal hjelpe det å klekke.

Ti egg i spill som kan gi påskestemning

Egg (Game & Watch)
En hel konsoll dedikert til egg fortjener å bli nevnt. Her skal ulven flyttes rundt slik at alle eggene fra hønene fanges før de faller på bakken. Burde passe like godt hjemme i sofaen som på hytta.

Ti egg i spill som kan gi påskestemning

Eggs of Steel: Charlie's Eggcelent Adventure
La oss først og fremst gjøre det helt klart at tittelen på spillet er verdt en pris. På mange måter er nok dette PS1 på sitt aller verste og mest generiske til tross for at det er en merkelig mikstur av Lille Trille og Gex eller noe sånt. Likevel er det noe mørkt og dystert over måten skallet knuser på og hvordan plomme og eggehvite renner ut når man dør.

Ti egg i spill som kan gi påskestemning

Easter Eggstravaganza featuring Dizzy
Dizzy-serien burde være kjent for de fleste, hvor helten er et vandrende egg. Det mest påskete av alle er den modifiserte versjonen av Fast Food Dizzy hvor alt er byttet ut med påskeegg, sjokolade og kyllinger. Easter Eggstravaganza er for så vidt det eneste spillet jeg vet om som har et konkret påsketema, og er sånn sett godt kvalifisert for å være med i dette selskapet.

Ti egg i spill som kan gi påskestemning

Pokémon Gold/Silver
Generasjon to innførte oppdrett-konseptet hvor to mer eller mindre like monstre kunne få et egg sammen. Siden den gang har omtrent samtlige nye spill i serien bydd på haugevis av egg. Samtidig var det i disse spillene påske-Pokémon nummer én dukket opp: Togepi.

Ti egg i spill som kan gi påskestemning

Super Mario World 2: Yoshi's Island
Tonnevis av fargede egg, en verden tegnet med tegnestifter. Yoshi's Island scorer høyt på eggeskal(l)aen, og kan skilte med et bedagelig påsketempo på brettene. Kan dette være det ultimate påskespillet?

Ti egg i spill som kan gi påskestemning

Har det blitt glemt noen eggende klassikere? Hvilket spill er egentlig det største påskespillet?Loading next content