Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Ti ting du bør vite om Sea of Thieves før du setter seil

Forbered deg på et eventyr på det store hav.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Sea of Thieves er fortsatt et enormt populært eventyr som har eksistert siden 2018. Mye nytt innhold har blitt lagt til med jevne mellomrom, og for nye pirat wannabees og ol 'skjørbuk sjøhunder som ikke har seilt på Rares digitale hav på en stund - det er mye å lære.

Rare har nå bestemt seg for å hjelpe deg med dette, og i en ny video med den selvforklarende tittelen Top 10 Things You Need to Know in 2023, forteller de deg nettopp det; ti ting du trenger å vite før du hever ankeret og setter seil på jakt etter skatter.

Sjekk det ut nedenfor, og vi håper du har en fremtid med mye gull foran deg.

HQ
Sea of Thieves

Relaterte tekster

8
Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har skrudd på seg trebeinet, tatt på seg øyelapp og satt seil i Rares nye sjørøversimulator. Men er piratlivet egentlig noe for ham?

0
Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

NYHET. Skrevet av Ben Lyons

"Vi er overbevist om at dette er det beste vi kan gjøre for kvaliteten på utgivelsen, bærekraften i utviklingsprosessen og trivselen til teamet vårt."Loading next content