Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Tidenes merkeligste iPad-spill

Vi har samlet ti av de snodigste, rareste mest unike og i noen tilfeller mest håpløse iPad-spillene gjennom tidene. Du vil ikke tro hva i overkant kreative spillskapere kan finne på.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gamereactor produserer som kjent et dedikert iPad-magasin, og vi jobber nå med to massive lister som skal med i magasiner senere i år. Den ene listen tar for seg de 100 beste iPad-spillene fra 2012, mens den andre ser nærmere på de 100 beste så langt i 2013.

Men ikke alle spillene vi tester kommer med i slike lister, langt der i fra. Av og til kommer vi nemlig over spill som er så rare at vi kunne klødd oss i hodet helt til alt håret hadde falt av, før vi hadde forstått hva utviklerne tenkte på. Her er en liste over de merkeligste iPad-spillene vi har kommet over de siste par årene:

Tidenes merkeligste iPad-spillTidenes merkeligste iPad-spillTidenes merkeligste iPad-spill

Sacred Guns
Har du noen gang lurt på hva som ville skje hvis verden blir rammet av en ny syndeflod, og Noa må bygge en ny ark? Det scenarioet møter du i dette spillet. I rollen som en engel med afro er det opp til deg å sørge for at arken kun fylles med de som er verdige. Det betyr at populærkulturelle personligheter som Justion Bieber og Teletubbies må tas av dage med overdrevne våpen, før de smetter inn og okkuperer verdifull plass i arken. Misforstå oss ikke, dette spillet er faktisk ganske bra, men det er likevel utrolig rart.

Dette er en annonse:
Tidenes merkeligste iPad-spillTidenes merkeligste iPad-spill

Rack Stare
Mange menn (de fleste) kan gå langt for å få et glimt av en kvinnes bryster, og da aller helst uten å bli oppdaget. Det er en problemstilling både kvinner og menn kan identifisere seg med, og det finnes også et spill om fenomenet. Rack Stare. Her gjelder det ganske enkelt å se så mye som mulig, uten å bli oppdaget.

Tidenes merkeligste iPad-spillTidenes merkeligste iPad-spill

Justin Smiths Realistic Sports Simulator
Det skal godt gjøres å finne et spill med en mer missvisende tittel. Jo da, idrettsgrenene har navn vi kjenner til, men der stopper også likhetene med virkeligheten. Kontrollene gir ingen mening, og hva som helst kan skje. Det er mildt sagt komisk å se noen forsøke seg som digital strekmannatlet i denne "simulatoren".

Dette er en annonse:
Tidenes merkeligste iPad-spillTidenes merkeligste iPad-spill

Techno Kitten Adventure
Har du alltid drømt om å fly gjennom en regnbuefarget verden fylt av flyvende mat som en kattunge, mens Eurodance-musikk brøler ut av høytalerne? Da er "endless flyer"-spillet Techno Kitten Adventure spillet for deg. Mer er det i grunnen ikke å si om den saken.

Tidenes merkeligste iPad-spillTidenes merkeligste iPad-spill

Pizza vs. Skeletons
Det finnes bare én ting som er bedre enn en pizza, og det er en nådeløs kamppizza som slåss mot horder av levende skjeletter. Navet avslører mye, og spillet gir deg akkurat det du kan forvente. Du kan til og med gi pizzaen din bart og cowboyhatt. En sikker vinner.

Tidenes merkeligste iPad-spillTidenes merkeligste iPad-spill

Enviro Bear 2010
Hva gjør bjørner på sommeren? Nei, de spiser ikke blåbær eller turgåere. De stjeler den nærmeste falleferdige bilen og drar på utflukt. Trygt på plass bak rattet gjelder det å utnytte så mye av turen man kan, før bilen takker for seg. Hvis du elsker fisk, firkantede girspaker og fryktelig grafikk er dette spillet for deg.

Tidenes merkeligste iPad-spillTidenes merkeligste iPad-spillTidenes merkeligste iPad-spill

30 Second Life
Hva skal man med spill som The Sims når man kan oppleve et helt liv i løpet av 30 sekunder? Du kan bli astronaut, pilot, rockestjerne, prostituert, narkoman, ja hva du måtte ønske, men det er over på et halvt minutt.

Tidenes merkeligste iPad-spillTidenes merkeligste iPad-spillTidenes merkeligste iPad-spill

Blow up the Frog
Har du alltid lurt på om du har lungekapasitet til å blåse opp en frosk helt til den sprekker. Selvfølgelig har du det, og i det treffende navngitte Blow up the Frog kan du virkeliggjøre drømmen i digital form. Jo mer du blåser, desto større blir frosken, og desto flere poeng soper du inn.

Tidenes merkeligste iPad-spillTidenes merkeligste iPad-spill

RE: Get to Schol on Time
Nei, vi har ikke skrevet tittelen feil. Det er slik utviklerne selv har skrevet det, av en eller annen grunn. Uansett. Dette er spillet som digitaliserer den strevsomme oppgaven med å komme seg til skolen til rett tid. Ekstra vanskelig blir det takket være den grufulle grafikken, og det faktum at en varulv følger etter deg hakk i hæl.

Tidenes merkeligste iPad-spill

Papa Sangre
Ett spill uten bilder? Jepp. Det er premisset for Papa Sangre. Du spiller som en fortapt sjel i et mørkt helvete, og kun ved hjelp av lyd skal du finne veien til trygghet og overleve. Det er en unik og heftig opplevelse, i hvert fall hvis du husker å skru på lyden. Utviklerne jobber for tiden med en forbedret versjon, og de har derfor fjernet originalen fra App Store. La oss håpe den nye utgaven snart er klar.

Har du flere forslag til merkelige, komiske, utenkelige spill til Android, iOS eller Windows Phone 8? La oss få høre dem.Loading next content