Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Gylt

Tidligere Stadia-eksklusive Gylt kommer til flere plattformer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tequila Works var et av svært får studioer som faktisk ga ut et Stadia-eksklusivt spill da plattformen ble lansert i form av Gylt. Spillet ble møtt med litt middelmådige anmeldelser, men kom etter hvert til både PC og Android. Nå lanseres det på enda flere plattformer.

Via Twitter har Tequila Works' administrerende direktør, Raúl Rubio Munárriz, avslørt at spillet kommer til både PlayStation, Switch og Xbox.

Det skjer sannsynligvis fordi avtalen med Stadia enten har gått ut, eller at eksklusiviteten åpenbart ikke teller lenger når Stadia legges ned i januar.

HQ
Gylt

Relaterte tekster

0
Se oss spille og anmelde Gylt

Se oss spille og anmelde Gylt

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Google Stadia har ikke mange eksklusiver nå i starten. Faktisk er det bare Tequila Works' Gylt nå i starten. Derfor har selvsagt danskene spilt en god del av det den...Loading next content