Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crash Bandicoot: On the Run

Time Trials annonsert til Crash Bandicoot: On the Run

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Siden Crash Bandicoot: N Sane Trilogy ble sluppet i 2016 og ble en suksess, har vi fått mye Crash Bandicoot av Activision med Crash Team Racing-remaken i 2019 og Crash Bandicoot 4: It's Abouut Time nå nylig. Neste år er Crash tilbake igjen, og da er det mobiler som gjelder i Crash Bandicoot: On the Run.

Gamespot har kommet over noen nye detaljer om spillet og kan nå avsløre at det inneholder Time Trials, som fungerer på samme måte som i hovedserien. Her skal du altså klare baner så fort som mulig og ødelegge kasser for å forbedre tiden din. Avhengig av hvor rask du er belønnes du med en relikvie i enten safir, gull eller platina - og selvfølgelig finnes det også high score-lister.

Crash Bandicoot: On the Run slippes til både Android og iOS i 2021. Du kan allerede nå forhåndsregistrere deg, og får da Blue Hyena-skin gratis når spillet slippes.

Crash Bandicoot: On the Run

Relaterte teksterLoading next content