Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Titanfall 2

Titanfall 2 får ny Titan neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Respawn har virkelig gjort en fremragende jobb med å støtte Titanfall 2 etter lansering. De har stadig gjort endringer spillerene har ønsket seg, samtidig som de har kommet med mer innhold. Nå er det atter en gang tid for flere ting å kose oss med.

Studioet har nemlig avslørt at den neste utvidelsen, kalt Monarch's Reign, kommer den 30. mai. Som navnet hinter til vil denne utvidelsen introdusere en ny Titan kalt Monarch. Dette er en Vanguard-lignende doning som liker seg best på mellomdistanse med en mitraljøse og en kjerne som kan oppgraderes etter hvert som tiden går. Et av angrepene den har lar oss blant annet hoppe ut for å stjele batteriet til en annen Titan, for så å hoppe inn i vår egen rett etterpå. En fin måte å få tilbake litt helse på.

I tillegg får vi en ny utgave av Relic-kartet, noen endringer i Crashsite, og en ny execution. Om du er villig til å betale kommer det også to nye Prime Titan-er, Callsigns, og andre kosmetiske ting. Mesteparten av dette kan du se i traileren under.

HQ
Titanfall 2

Relaterte tekster

8
Titanfall 2Score

Titanfall 2

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

Det første spillet i serien bød på større roboter og friere bevegelser enn noe skytespill før det. Oppfølgeren legger til enspiller og forbedrer oppskriften på alle områder...Loading next content