Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Titanfall 2

Titanfall 2 får samarbeidsmodus neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De gratis utvidelsene Respawn har kommet med til Titanfall 2 har i hovedsak bydd på nye multiplayer-moduser, Titaner, executions, og lignende. Den neste vil i stedet la oss samarbeide.

Studioet kan fortelle at Operation Frontier Shield vil slippes den 25. juli, og en av de mest nevneverdige aspektene med den er modusen kalt Frontier Defense. Her skal fire spillere samarbeide for å beskytte en Harvester mot fem stadig vanskeligere bølger av fiender. Med å beseire fiender, deriblant noen nye typer, kan du kjøpe deg batterier, Arc Traps, Sentries, og mer mellom rundene. Som om det ikke var nok vil det også være spesielle oppgraderinger for Titanene. Vi skal få vite mer om disse nærmere lansering.

Det kommer også to nye kart. Multiplayer kartet Rise kommer nå i en oppusset form, og er en forlatt turistby i ørkenen hvor høye hoteller og zip-liner er perfekt for pilotene, mens gatene mellom dem passer godt for Titaner.

Titanfall 2

Live fire-kartet Township byr på litt flere farger. Dette er et lite treningsområde hvor piloter har øvd på urban krigføring.

Titanfall 2

Utvidelsen kommer også med nye Warpaints vi kan kjøpe. I motsetning til de vanlige vil disse spesielle Warpaintsene gi deg mer flere erfaringspoeng om du eier dem. Disse vil også vise hvor godt du har gjort det i Frontier Defense, så der har dere som liker å skryte litt en ekstra grunn til å åpne lommeboken.

Du kan se litt av hva som venter i traileren under.

HQ
Titanfall 2

Relaterte tekster

8
Titanfall 2Score

Titanfall 2

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

Det første spillet i serien bød på større roboter og friere bevegelser enn noe skytespill før det. Oppfølgeren legger til enspiller og forbedrer oppskriften på alle områder...Loading next content