Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Titanfall 2

Titanfall 2: War Games vist frem i ny trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige fredag kunne Respawn avsløre den sjette utvidelsen til Titanfall 2, War Games. Da kunne de gi oss en beskrivelse av de to nye kartene, den nye execution-en, og mer. Nå får vi mulighet til å se akkurat hvordan den nylig lanserte utvidelsen ser ut i praksis.

Utviklerne har nemlig gitt oss en gameplaytrailer som War Games og Traffic, samt Shadow Boxing [Holo Pilot]-execution-en. Muligheten til å bruke tre våpen, den nye Titan Brawl-modusen og lignende får vi bare starte opp spillet for å prøve selv. Oppdateringen byr også på en rekke andre endringer og forbedringer, deriblant at evakueringsskipene nå vil fly med en gang alle levende spillere befinner seg i det. Vi vet ikke helt hva vi synes om det, for det var egentlig ganske spennende å se om det andre laget klarte å sprenge det før tiden gikk ut. Uansett kan du lese om alle endringene her.

HQ
Titanfall 2

Relaterte tekster

8
Titanfall 2Score

Titanfall 2

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

Det første spillet i serien bød på større roboter og friere bevegelser enn noe skytespill før det. Oppfølgeren legger til enspiller og forbedrer oppskriften på alle områder...Loading next content