Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Titanfall

Titanfall

Jeg er ikke en troende mann, men følelsen av å kalle inn et gigantisk metallbeist fra himmelen væpnet til tennene med granatkastere, raketter og maskingevær, kan ikke kalles noe annet enn religiøs. Halleluja.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

"Your Titan is now ready". Denne beskjeden vil for alltid assosieres med en kraftig følelse av eufori. Den betyr at jeg er i ferd med gå fra å være en rask, veggløpende og dobbelthoppende David, til å sitte i førersetet på en enorm, vandrende Goliat som kan knuse all motstand ved hjelp av missiler eller en velplassert fot på 400 hundre kilo.

Titanfall
"Skal vi være veeeenneeeeer? Venner eller fiiiiender?"

Svaret er ja, jeg liker Titanfall. Veldig mye. I en tid hvor sjangerens dominante deltager er det samme, illeluktende avfallet i ny innpakning hvert eneste år, så er Titanfall lyset i enden av tunnelen. Nå som Titanfall har ankommet Xbox One, skinner det lyset som tusen brennende soler. Aldri før har jeg spilt et så hektisk, engasjerende og fundamentalt tilfredstillende skytespill. Respawn Entertainment er spillindustriens guder, og Titanfall er så fantastisk at det må ha blitt utviklet på toppen av Olympus. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var skeptisk til å begynne med. Evnen til å kunne dobbelhoppe og løpe på vegger hørtes absolutt bra ut, men jeg var bekymret for at mekanikkene skulle bli tungvinte, trege og dårlig gjennomført. Bekymringene mine var bortkastet tid. Spillbarheten i Titanfall er silkeglatt, og de nye mulighetene for vertikal krigføring fungerer i nydelig harmoni med de gjennomtenkte og vakre banene. Det er en fryd å løpe på en vegg, hoppe til den neste og løpe bortover den igjen, for så å dobbelhoppe opp på taket hvor snikskytteren som drepte deg forrige runde fremdeles står, travelt opptatt med å skyte på lagkameratene dine, før du sender ham av gårde med et flyvespark utfor kanten. This. Is. Titanfall!

Titanfall
"Death from above."
Dette er en annonse:

I motsetning til de fleste skytespill, så fokuserer Titanfall utelukkende på flerspilleren. Med unntak av treningssimulatoren, så finnes det ingen enspillerdel. Dette fokuset reflekteres i kvaliteten du får servert online. Spillet har nemlig en balanse jeg aldri har opplevd tidligere. Selv om maktfølelsen av å kontrollere en 10 meter høy drapsmaskin er, la oss si "behagelig", så er friheten av å kunne løpe på vegger og dobbelthoppe opp på ryggen til andre Titaner både adrenalinfylt og effektiv. Ingenting er avgjort om en enslig Pilot står ansikt til ansikt med en Titan. Piloten kan gjøre seg usynlig, kaste ut granater som forstyrrer sikteevnene til Titanen og hoppe opp på ryggen dens, åpne opp et panel å fyre løs på kjernereaktoren med Anti-Titan-våpenet sitt. Piloten må selvfølgelig se opp for andre Titaner eller fiendtlige Piloter mens de er oppe på kjempens skulder, for ikke å snakke om Titanen selv, som kan slippe ut en elektrisk tåke som fort tar knekken på blindpassasjerer. Piloten i førersetet på Titanen kan også skyte seg selv ut av roboten og flere hundre meter opp i himmelen, i hvilket tilfelle blir den som sitter på ryggen dens også med på en luftetur, og det hele blir plutselig en voldsballett i skyene. Alle handlinger har en tilsvarende mothandling, og det føles aldri urettferdig. Å løpe frivillig som Pilot inn i en kaotisk kamp mellom flere Titaner er en berusende følelse av galskap og potensiell gevinst.

Titanfall
"Mann mot maskin."

Det finnes tre varianter av kollossene. "Ogre" er en enorm jævel for de som liker å daske rundt motstanderene sine samtidig som de tåler en del deng selv. "Stryder" er den raskeste modellen, og kan lett løpe i sirkler rundt en Ogre mens den peprer den med kuler, bare den ikke blir tatt, da blir den fort vrakdeler. "Atlas" er den mest allsidige og fungerer bra i de fleste situasjoner, men utmerker seg ikke spesielt på noen spesifikke punkter. Alle Titanene kan, akkurat som Pilotene, tilpasses med evner og våpen etter eget ønske, så det er bare å eksperimentere.

Titanfall
"Directed by Michael Bay."
Dette er en annonse:

Du erverver deg også såkalte "Burn Cards" mellom kampene. Disse kortene er en forfriskende mekanikk som kan brukes i løpet av matchene, og gir deg bonuser som uendelig med granater, evigvarende usynlighet eller en rykende fersk Titan. De må dog brukes med omhu, da de kan kun brukes én gang, og effekten tar slutt så snart du dør. Du kan også kjøpe Burn Cards i menyen for opparbeidede Credits, men de er pakket inn og innholdet er ukjent helt til du kjøper dem. Dette bringer meg tilbake til "barndommen" når jeg kjøpte boosterpakker til Pokémonkort-samlingen min, og spenningen av å åpne en ny pakke er nesten like intens.

Titanfall
"Vil du se Burn Cards-samlingen min? Jeg har Fast Learner i glans."

Alkohol. Heroin. Crack. Hva har disse stoffene til felles med Titanfall? De er avhengighetsskapende. Titanfall har blitt mitt dop, og jeg MÅ ha min daglige dose. Så ofte som mulig møter jeg mine felles rusmisbrukere online på slagmarken, og sammen kjemper vi oss bokstavelig talt gjennom avhengigheten vår ved hjelp av eksplosjoner, kuleregn og enorme roboter. Du kan selvfølgelig påpeke at Titanfall har en mangel på moduser. Titanfall har ingen singleplayer. Titanfall har ikke verdens vakreste grafikk. Men Titanfall er det beste skytespillet jeg noensinne har hatt gleden av å oppleve.

Titanfall
10 Gamereactor Norge
10 / 10
+
Perfekt balanse, herlig spillbarhet, hver eneste match er en episk opplevelse.
-
Faren for å bli avhengig er stor.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Medlemsanmeldelser

  • AnonymousGamer
    Her er nok et skytespill og klarer det å sette standar? ja det gjør det! titanfall er et bra spill som setter seg ut i forhold til andre spill. Det... 8/10

Relaterte tekster

9
TitanfallScore

Titanfall

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Med Xbox One tilgjengelig er det endelig på tide å sette en karakter på årets beste skytespill så langt. Dette er anmeldelsen av Titanfall...

TitanfallScore

Titanfall

ANMELDELSE. Skrevet av Gillen McAllister

Titanfall er et skikkelig godt skytespill som er verdt både tid og penger - så lett kan det sies. Vi har satt karakter på Respawns debut...

0
Respawn søker folk til nytt actioneventyr

Respawn søker folk til nytt actioneventyr

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi visste allerede at utvikler Respawn jobber for fullt med oppfølgeren til Titanfall, et spill som bidro til å gi sjangeren en etterlengtet vitamininnsprøytning. Skal vi...Loading next content