Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Titanfall

Titanfall er nå tilgjengelig på Steam

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Før de oppnådde suksess med Apex Legends stod Respawn bak Titanfall-spillene, som fikk gode anmeldelser, men som ikke helt ble den store kommersielle suksessen som EA hadde satset på.

Nå kan det dog hende at salgstallene vokser litt, da det originale Titanfall nettopp er blitt gjenutgitt på Steam, hvor det ikke tidligere har vært tilgjengelig.

For å feire Steam-lanseringen er begge Titanfall-spillene for øyeblikket på tilbud. Du kan altså nå få Titanfall Deluxe Edition (inneholder all DLC) til 79,60 kroner i stedet for 199 kroner, Titanfall 2 til 98,67 kroner i stedet for 299 kroner eller Titanfall Collection til 142,62 kroner i stedet for 498 kroner.

I motsetning til Titanfall 2, som har en actionfylt singleplayer-kampanje er det første Titanfall utelukkende et multiplayer-spill. Forhåpentligvis blir serverne mer aktive igjen nå som spillet er tilgjengelig på Steam.

Titanfall

Relaterte tekster

9
TitanfallScore

Titanfall

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Med Xbox One tilgjengelig er det endelig på tide å sette en karakter på årets beste skytespill så langt. Dette er anmeldelsen av Titanfall...

TitanfallScore

Titanfall

ANMELDELSE. Skrevet av Gillen McAllister

Titanfall er et skikkelig godt skytespill som er verdt både tid og penger - så lett kan det sies. Vi har satt karakter på Respawns debut...

0
Respawn søker folk til nytt actioneventyr

Respawn søker folk til nytt actioneventyr

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi visste allerede at utvikler Respawn jobber for fullt med oppfølgeren til Titanfall, et spill som bidro til å gi sjangeren en etterlengtet vitamininnsprøytning. Skal vi...Loading next content