Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 2042

Titanfall- og Halo-skapere skal lage MCU-aktig Battlefield-univers

DICE sin "General Manager", Oskar Gabrielson, slutter, så Respawn-lederen Vince Zampella får ansvaret for å gjøre noe nytt med studioets velkjente serie.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter over ni år som lederen av DICE forteller Oskar Gabrielson at han vil fratre sin rolle om noen måneder. Da er det Rebecka Coutaz som overtar rollen som "General Manager" av DICE, men dette er bare starten på store endringer for Battlefield.

For det viser seg at Respawn-grunnleggeren og Titanfall-skaperen Vince Zampella ikke har hendene fulle nok med å kontrollere det som før het DICE Los Angeles siden han i et intervju med GameSpot bekrefter å ha fått jobben som lederen av Battlefield-franchisen generelt. Det som gjør dette ekstra interessant er at han i samme slengen avslører at målet er å skape et samlet Battlefield-univers hvor studioer fra hele verden skal lage unike spill i serien.

Ett eksempel på sistnevnte er det nye EA-studioet i Seattle Halo-skaperen Marcus Lehto fikk hovedansvaret for tidligere i høst. Akkurat som menes med et samlet univers forholder de seg relativt vage om, Zampella sier at de skal utforske nye opplevelser og forretningsmodeller i en verden med delte karakterer og historier. Derfor er det ikke rart at Battlefield 2042 sin Portal-modus og brukerskapte opplevelser også nevnes, men det høres ut som om det også er snakk at studioene skal lage mer unike spill litt som for eksempel Respawn selv har gjort med Apex Legends i Titanfall-universet eller PUBG-universet sitt kommende The Callisto Protocol. Disse spillene vil nok uansett ikke vises på en stund, for i samme slengen sier EA at både DICE, Ripple Effect og Seattle-studioet vil fokusere på å forbedre Battlefield 2042 og bringe mer innhold til spillet i første omgang.

Battlefield 2042

Relaterte tekster

1
Battlefield 2042Score

Battlefield 2042

ANMELDELSE. Skrevet av Kieran Harris

Det mangler kanskje en kampanje, men de tre online-modusene leverer en solid opplevelse likevel.Loading next content