Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fallout Shelter

Tjener millioner om dagen på gratis Fallout

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gratisspillet Fallout Shelter gjør det tydeligvis veldig bra på App Store i USA og Storbritannia, for bare noen dager etter lanseringen ligger spillet som nummer tre på listene over de mest inntektsbringende for de to regionene. Selv om spillet er gratis kan man nemlig bruke penger innad i spillet, noe mange spillere tydeligvis har gjort. Ved å ta tredjeplassen betyr det dessuten at Bethesdas spill flytter selveste Candy Crush Saga ned ett hakk.

Det er ikke så enkelt å slå fast nøyaktig hvor mye spillet omsetter for, men vi vet at Candy Crush Saga omsatte for 2 millioner dollar daglig i første kvartal. Candy Crush er som kjent tilgjengelig på flere plattformer, mens Fallout Shelter foreløpig kun er ute på iOS (skal komme til Android i løpet av de neste månedene).

Hvis vi tar utgangspunkt i tallene ovenfor er det altså rimelig å anta at Fallout Shelter omsetter for mer enn 2 millioner dollar, eller rundt 16 millioner kroner, hver dag! Det er ikke dårlig for et spill som er gratis å laste ned, og vi kan jo håpe at litt av inntektene går til å gjøre Fallout 4 så bra som over hodet mulig.

Fallout ShelterFallout Shelter

Kilde: Gamesindustry

Fallout Shelter
Fallout Shelter
Fallout Shelter

Relaterte tekster

4
Fallout Shelter kommer til Xbox One

Fallout Shelter kommer til Xbox One

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det er ingen hemmelighet at Microsoft og Bethesda har et ganske godt forhold. På E3-messen i 2015 var det Microsoft som fikk vise litt ekstra gameplay fra Fallout 4,...Loading next content