Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft Dungeons

To nye omganger Minecraft Dungeons-DLC annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mojang Studios har annonsert to nye omganger DLC til Minecraft Dungeons via sin offisielle hjemmeside. En av dem koster penger, mens den andre er gratis. Sistnevnte beskrives som "den mest ambisiøse gratisoppdateringen i Minecraft Dungeons' historie".

Flames of the Nether er dog trekkplasteret her, en stor utvidelse som slippes den 24. februar. Her venter seks nye oppdrag der vi sendes over til ugjestmilde Nether. Det ventes dermed nye omgivelser, nye fiender og selvfølgelig nytt loot.

Gratisoppdateringen slippes samme dag og inneholder "Ancient Hunts", som er diverse sluttspilloppdrag som fletter inn og ut av Nether. Som belønning for dette kan vi se fram mot topprangert Gilded-rustning samt den nye valutaen Gold, som kan brukes hos den nye Piglin-handleren.

Minecraft Dungeons er et overraskende underholdende co-op-eventyr, som har blitt utvidet mye siden premieren for snart ett år siden. Med tanke på at vi er så nære den 24. februar, tipper vi at en trailer kommer snart.

Minecraft Dungeons

Relaterte tekster

0
Minecraft DungeonsScore

Minecraft Dungeons

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Hvordan lyder ideen om et episk fantasy-eventyr i svenske Mojangs firkantede blokkverden sammen med et par gode venner? Vi har spilt Minecraft Dungeons.Loading next content