Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokémon Scarlet/Violet

To nye Paradox Pokémon kommer til Pokémon Scarlet og Violet

Walking Wake og Iron Deer vil være tilgjengelige senere i dag.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den nylige Pokémon Presents-streamen har kanskje ikke gitt oss nyinnspillingen eller spin-off-spillene vi drømmer om, men vi fikk noen interessante nye detaljer, for eksempel to nye Tera-raid og Paradox Pokémon som kommer til Pokémon Scarlet og Violet.

Paradox eller gamle Pokémon som kommer til Pokémon Scarlet er Walking Wake, en vri på Suicine som gir Gen 2 mytiske Pokémon-en to ben i stedet for fire og et design som bedre etterligner en dinosaur enn noe annet. Walking Wake er en vann- og drage-type, og kan fanges i Tera-raid med Water Tera-typen.

Som sine futuristiske brødre ser Iron Deer ut som om den er laget mer av stål enn av levende vev. Designet henter mye inspirasjon fra Virizon, som først dukket opp i Pokémons femte generasjon. Det er en gress og psykisk type som har den psykiske tera-typen.

Hvilken Pokémon gleder du deg til å fange?

Pokémon Scarlet/Violet

Relaterte teksterLoading next content