Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Rainbow Six: Siege

To nye Rainbow Six: Siege-operatører avslørt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Ubisoft offentliggjorde Rainbow Six: Siege sin Operation Chimera sa de at utvidelsen vil komme med to nye operatører som skal passe meget godt til den nye Outbreak-modusen, men gikk ikke nærmere inn på hva disse to vil kunne gjøre. Dette har de gjort noe med nå.

Finka er den mest offensive av de to, men er uansett god til å støtte opp lagkamerater. Hun kan nemlig gi dem en liten helse-boost eller gi andre fordeler ved å aktivere en kjekk liten sak hun har. Denne kan blant annet gjenopplive dem, roe dem ned slik at siktet blir bedre eller altså gi dem mer helse. Når hun på toppen av det hele har medium fart og beskyttelse, bruke primærvåpen som Spear .308, SASG-12 eller 6P41, samt bruke veggeksplosiver og sjokkgranater er hun virkelig ikke til å spøke med.

Lion fokuserer mer på det defensive ved å bruke en EE-One-D til å se om det er noen bevegelser i nærheten. Dette kommer godt med siden han har sektorminer og sjokkgranater. I tillegg kan han velge mellom en V308, 417 Marksman Rifle eller en SG-CQB som primærvåpen, så han blir nok ikke akkurat udugelig i vanlige kamper heller.

Du kan se en teasertrailer av begge under her, og forberede deg til de kommer den 6. mars.

HQ
Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content