Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Spider-Man: No Way Home

Tobey Maguire åpen for å komme tilbake som Spider-Man

No Way Home er kanskje ikke det siste vi ser av vår originale live-action Spider-Man.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Tobey Maguire har uttalt at han ville være åpen for å ta på seg Spidey-drakten igjen og komme tilbake i en av sine mest ikoniske roller.

HQ

Skuespilleren, som nylig snakket med Marvel, sa at "Hvis disse gutta ringte meg og sa: 'Vil du dukke opp i kveld for å henge og tulle rundt?' eller 'Vil du dukke opp for å gjøre denne filmen eller lese en scene eller gjøre en Spider-Man-ting?' det ville være et 'ja!' For hvorfor skulle jeg ikke ønske å gjøre det?»

Maguire sa at han hadde en sterk kjærlighet til alle filmene og de forskjellige seriene relatert til Spider-Man. Selv om han også hevdet at det er mange nerver som spiller inn når man kommer tilbake til en rolle etter så mange år.

Maguire fikk selskap av Andrew Garfield da de begge kom tilbake i Spider-draktene for Spider-Man: No Way Home, en cameo-opptreden som ble nytes av mange, og så det kanskje kunne tjene mye penger var en av dem eller begge for å komme tilbake igjen.

Spider-Man: No Way Home

Relaterte teksterLoading next content