Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Ghost Recon: Desert Siege

Tom Clancy’s Ghost Recon – Desert Siege

Tom Clancy’s serie inntar Etiopia, men uten å tilføye serien noe særlig nyskapende.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Det kan forekomme, at virkelighet og fiksjon smelter sammen. Det gjelder f.eks. det amerikanske initiativet til bekjempelse av internasjonal terrorisme. Bilder av soldater i aksjon under Operation Anaconda i Afghanistan er deler av den foruroligende virkeligheten, som Rainbow Six-serien og Ghost Recon tar utgangspunkt i. Utgivelsen av en lang rekke spilltitler ble utsatt p.g.a. hendelsene, 11. september i fjor. Det ble f.eks. plukket ut en episode av Rainbow Six - Black Thorn, fordi den handlet om flykapring. Den første utvidelsespakken - Desert Siege - til Ghost Recon er nå på vei til butikkene - med hele 8 oppdrag, som utvider og utvikler det universet, som gjorde Ghost Recon til en av de sterkeste titlene i sin genre, i 2001. Men, blir pakkens innledende oppdrag i Etiopia overhalt av virkeligheten, selv om spillet foregår i år 2009?

HQ

Omfattende godtepose
Tidligere utvidelsespakker til Tom Clancy-spillene har inneholdt ganske få oppdrag - samt et beskjedent antall nye våpen og vendinger i historien, mens Desert Siege tilføyer hele 8 nye oppdrag. Utgangspunktet er, at våre helter må konstatere, at det ikke - som de trodde - ble satt en effektiv nok, stopper for de skumle russerne i Ghost Recon. De kupplanene, som ble ødelagt i første omgang, var bl.a. finansiert av illegalt våpensalg til den etiopiske opprørsgeneralen Tesfaye Wolde. Han velter regjeringen og forbereder seg deretter på å kaste seg over Eritrea, et av verdens fattigste land, som etter årtier med blodig krig oppnådde selvstendighet fra Etiopia i 1993. Eritreas regjering frykter, at omfattende landstyrker vil ødelegge landets infrastruktur. Det er behov for en mindre, diskret og målrettet enhet, som kan gjennomføre nettopp de nålestikksoperasjonene, som vil undergrave Tesfaye Woldes invasjonsstyrker. Nå, tilbake til spillet, som starter når de Etiopiske styrkene har inntatt Eritreas kystlinie.

I det første oppdraget blir Ghost-enheten landsatt på stranden - Moi Beach - nord for Massawa. Oppgaven går delvis ut på å overvinne den iherdige motstanden på stranden samt i- og omkring den nærliggende havnen. Dessuten skal våre Ghosts innta en radio-bunker for å kunne etablere et brohode.

08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Fortsatt en bunnrealistisk serie, med masse gode opplevelser.
-
Ikke de helt store nyskapelsene i gameplayet eller grafikken.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content