Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tomb Raider

Tomb Raider hemmelighet

10th Anniversary Edition?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Du viste det garantert ikke før du så det her. Vi viste det heller ikke, det innrømmer vi mr enn gjerne, men det ser ut til at SCi, firmaet som kjøpte Eidos og dermed også Core Design, gikk med planer om å gjenopplive det originale Tomb Raider-eventyret på PSP. Men som tiden gikk og prosjektet ble evaluert ble det lagt på is - eller gjorde det?

HQ

Ifølge de siste opplysningene er prosjektet nå overført til Crystal Dynamics gjengen som også tok seg av det nye Tomb Raider Legend. Spillet skulle egentlig hete Tomb Raider: 10th Anniversary Edition og det skulle være en helt reel gjenskapelse av det aller første og i mange sine øyne, det beste Tomb Raider-spillet noensinne.

YouTube som inneholder all verdens spennende trailere og hjemmevideoer har for øyeblikket en video av prosjektet oppe. Denne videoen ble nylig bekreftet av Core Design å være ekte, men firmaet sa samtidig at de ikke lengre arbeider på spillet.
De sa bl.a.:

"Denne videoen av Tomb Raider: 10th Anniversary Edition som finnes på diverse nettsider er en ikke-godkjent intern presentasjon av et spill Core Design inntil nylig arbeidet på. Det kjørte på PSP og brukte Cores egenutviklede motor. Men etter nylig å ha evaluert prosjektet, er det nå offisielt droppet av SCi."

Hvis du vil se videoen og gjenoppleve et av spillhistoriens store eventyr, så kan du klikke her: Tomb Raider: 10th Anniversary Edition

Vi holder natruligvis øye med informasjonene i saken og kommer tilbake så snart vi vet mer.

Tomb Raider

Relaterte tekster

0
Top Cow avslører Tomb Raider planer

Top Cow avslører Tomb Raider planer

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Selv om det siste Tomb Raider spillet ikke akkurat levde opp til forventningene, er det ingen hemmelighet at Eidos jobber med neste spill i serien. Nå har tegneserie-produsenten Top Cow avslørt lanseringsplanene for det nye spillet.

0
Tomb Raider vises ikke på årets E3 messe

Tomb Raider vises ikke på årets E3 messe

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Vi har tidligere fortalt deg om det neste Tomb Raider-spillet, som er underveis fra amerikanske Crystal Dynamics. Nå meldes det dessverre at det ikke vil bli vist på den kommende messen i Los Angeles.

0
Lara's nye eventyr tar form

Lara's nye eventyr tar form

NYHET. Skrevet av Thomas Tanggaard

Samtidig som CEO Mike McGarvey kunne fortelle om det neste Hitman spillet, avslørte han også litt mer om det neste Tomb Raider spillet, som er under utvikling hos amerikanske Crytal Dynamics.

0
Ny utvikler ser dagens lys

Ny utvikler ser dagens lys

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Etter fiaskoen med Tomb Raider: The Angel of Darkness, ser det ut til at Jeremy Heath-Smith og Adrian Smith igjen har fått blod på tann og vil utvikle nye spil. De har nemlig startet firmaet Circle Studio.

0
Tomb Raider: AOD vinner pris

Tomb Raider: AOD vinner pris

NYHET. Skrevet av Vegar Beide

Da Eidos slapp Tomb Raider: The Angel of Darkness, var pressen stort sett enig og ga det råtne kritikker. Men nå kan Eidos allikevel brife med en prestisjetung tysk pris. Hvordan kan det ha seg?Loading next content