Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Torchlight II

Torchlight II er fremdeles på vei

Derfor har ventetiden vært så lang

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Torchlight-fansen har ventet lenge på sin etterlengtede oppfølger, som etter planen skulle ha blitt sluppet allerede i forkant av Diablo III. Blizzards storspill kom og gikk uten at vi så snurten av Torchlight II, men utvikler Runic Games har heldigvis ikke mistet motivasjonen av den grunn.

For å berolige fansen har nemlig Runic Games-sjef Travis Baldree skrevet et lengre innlegg på selskapets forumsider, der han forsøker å gjøre den lange ventetiden mer forståelig.

Vi skal ikke gjengi all informasjonen her, men i hovedsak forklarer han at listen over endringer etter den foregående betaperioden har vært lang.

Samtidig er de ikke helt ferdig med å justere og eksperimentere med spillets ulike funksjoner, selv om utviklingen nå har gått over i en polering- og balanseringsfase.

Baldree hadde ingen konkret slippdato å avsløre, men forhåpentligvis blir denne klar veldig snart.

Torchlight II

Relaterte tekster

3
Torchlight IIScore

Torchlight II

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Blichfeldt - GR DK

Runic Games stiller med en flerspillerbasert oppfølger til det populære rollespillet. Vi har satt karakter på Torchlight II...

0
To av Runic Games-grunnleggerne går av

To av Runic Games-grunnleggerne går av

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I et innlegg på Runic Games' forum (Torchlight) skriver to to av grunnleggerne bak studioet, Travis Baldtree og Erich Schaefer, at de skal forlate utvikleren. Baldtree,...Loading next content