Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Torchlight II

Torchlight II får straks slippdato

Annonseres på PAX Prime til helgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fansen har måttet vente tålmodig på slippdatoen til Torchlight II, som i skrivende stund er ca. seks måneder forsinket. Nå melder imidlertid utvikler Runic Games at de har kommet såpass langt i sitt arbeide at de straks kan avsløre den nye og forhåpentligvis endelige slippdatoen.

Mer bestemt akter Runic å avdekke datoen under PAX Prime-messen, som ruller igang førstkommende fredag. Vi krysser fingrene for en rask innspurt for det etterlengtede rollespillet, slik at vi snart kan sette fingrene i det nye eventyret.

Torchlight II

Relaterte tekster

3
Torchlight IIScore

Torchlight II

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Blichfeldt - GR DK

Runic Games stiller med en flerspillerbasert oppfølger til det populære rollespillet. Vi har satt karakter på Torchlight II...

0
To av Runic Games-grunnleggerne går av

To av Runic Games-grunnleggerne går av

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I et innlegg på Runic Games' forum (Torchlight) skriver to to av grunnleggerne bak studioet, Travis Baldtree og Erich Schaefer, at de skal forlate utvikleren. Baldtree,...Loading next content