Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Torchlight II

Torchlight II har endelig fått dato

Lanseres i midten av september

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter et lengre opphold på pinebenken har endelig fansen fått nyheten de har lengtet etter. Torchlight II har omsider fått en dato.

Utvikler Runic Games forklarte nylig at datoen straks var klar, og i oppkjøringen til helgens PAX-messe annonserte de at spillet skal slippes allerede den 20.september.

Forventningene til Torchlight II er mildt sagt høye, og enkelte har spådd som en potensiell konkurrent til Blizzards Diablo III. Om Runic Games klarer å vippe den nåværende kongen av tronen gjenstår imidlertid å se.

Torchlight II

Relaterte tekster

3
Torchlight IIScore

Torchlight II

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Blichfeldt - GR DK

Runic Games stiller med en flerspillerbasert oppfølger til det populære rollespillet. Vi har satt karakter på Torchlight II...

0
To av Runic Games-grunnleggerne går av

To av Runic Games-grunnleggerne går av

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I et innlegg på Runic Games' forum (Torchlight) skriver to to av grunnleggerne bak studioet, Travis Baldtree og Erich Schaefer, at de skal forlate utvikleren. Baldtree,...Loading next content