Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Torchlight II

Torchlight II i september?

Runic Games hinter om snarlig lansering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kunne vi melde at rollespillet Torchlight II fortsatt lever i beste velgående, da Runic Games-sjef Travis Baldree oppdaterte fansen gjennom et lengre blogginnlegg.

I dette innlegget ville han ikke røpe når spillet blir å få tak i, men da spillsiden Joystiq spurte han om lanseringsdatoen svarte han lurt:

- Sommeren slutter først den 25. september eller noe sånt, gjør den ikke? Vi satser fortsatt på å ferdigstille spillet innen sommeren er over. Det er dog et stort spill, og vi har fortsatt mye finpussing igjen, forklarer Baldree.

Vi kan med andre ord forvente å se spillet i slutten av september, senest.

Torchlight II

Relaterte tekster

3
Torchlight IIScore

Torchlight II

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Blichfeldt - GR DK

Runic Games stiller med en flerspillerbasert oppfølger til det populære rollespillet. Vi har satt karakter på Torchlight II...

0
To av Runic Games-grunnleggerne går av

To av Runic Games-grunnleggerne går av

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I et innlegg på Runic Games' forum (Torchlight) skriver to to av grunnleggerne bak studioet, Travis Baldtree og Erich Schaefer, at de skal forlate utvikleren. Baldtree,...Loading next content