Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Torchlight II

Torchlight II kommer endelig til konsollene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det finnes mange kloner av den klassiske Diabli-formelen der ut, men blant de mest kompetente er Torchlight-serien. Vi har allerede fått det første spillet i serien på konsollene for mange år siden, men Torchlight II kom aldri til PlayStation 4 og Xbox One - det skjer nå.

Spillet kom på PC og Mac i 2012, men nå er det blitt avslørt via en pressemelding at Panic Button, et studio som er ekspert på å bringe spill til nye plattformer, vil bringe Torchlight II til PlayStation 4, Xbox One og også Nintendo Switch senere i år.

Spillet vil by på forbedringer, men det vites ikke hvilke.

Skal du spille Torchlight II på konsoll?

HQ
Torchlight II

Relaterte tekster

3
Torchlight IIScore

Torchlight II

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Blichfeldt - GR DK

Runic Games stiller med en flerspillerbasert oppfølger til det populære rollespillet. Vi har satt karakter på Torchlight II...

0
To av Runic Games-grunnleggerne går av

To av Runic Games-grunnleggerne går av

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I et innlegg på Runic Games' forum (Torchlight) skriver to to av grunnleggerne bak studioet, Travis Baldtree og Erich Schaefer, at de skal forlate utvikleren. Baldtree,...Loading next content