Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Torchlight II

Torchlight II runder én million

Storsuksess for Runic Games

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en nokså romslig venteperiode slapp omsider Runic Games det etterlengtede rollespillet Torchlight II i september i fjor. I ettertid har spillet vært lite fremme i media, men aktiviteten blant fansen har på ingen måte fulgt samme mønster.

Snarere tvert imot melder utviklerne nå at spillet nå har solgt over én million eksemplarer, en uttalelse som raskt satte igang spekulasjonene om et tredje spill i serien. Kunne det vært noe kanskje?

Les også: Vår anmeldelse av Torchlight II

Kilde: Twitter.

Torchlight II

Relaterte tekster

3
Torchlight IIScore

Torchlight II

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Blichfeldt - GR DK

Runic Games stiller med en flerspillerbasert oppfølger til det populære rollespillet. Vi har satt karakter på Torchlight II...

0
To av Runic Games-grunnleggerne går av

To av Runic Games-grunnleggerne går av

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I et innlegg på Runic Games' forum (Torchlight) skriver to to av grunnleggerne bak studioet, Travis Baldtree og Erich Schaefer, at de skal forlate utvikleren. Baldtree,...Loading next content