Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Torchlight II

Torchlight II utsettes igjen

Slippes først til neste år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Først skulle det komme i sommer, så ble det utsatt til høsten, og nå er det blitt utsatt enda en gang. Snakker naturligvis om Torchlight II, oppfølgeren til Runic Games' suksessfulle rollespill fra fjoråret.

Denne gangen tør ikke Runic-toppsjef Travis Baldree sette noen konkret dato, og nøyer seg med å fastslå at spilet først vil dukke opp en gang i løpet av 2012. Er du Torchlight-fan må du derfor belage deg på minst et par måneder til med ventetid.

Torchlight II

Relaterte tekster

3
Torchlight IIScore

Torchlight II

ANMELDELSE. Skrevet av Thomas Blichfeldt - GR DK

Runic Games stiller med en flerspillerbasert oppfølger til det populære rollespillet. Vi har satt karakter på Torchlight II...

0
To av Runic Games-grunnleggerne går av

To av Runic Games-grunnleggerne går av

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I et innlegg på Runic Games' forum (Torchlight) skriver to to av grunnleggerne bak studioet, Travis Baldtree og Erich Schaefer, at de skal forlate utvikleren. Baldtree,...Loading next content