Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Black Ops Cold War

Toronto Ultra signerer Hicksy

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For noen uker siden avslørte Toronto Ultra at de ville beholde 2021 Call of Duty League-laget for den kommende 2022-sesongen, og med den annonseringen forventet vi ikke å høre noe særlig fra Ultra innen den nye sesongen sparkes i gang.

Men til tross for at de kom på andreplass i 2021 postseason, beseiret av Atlanta Faze i den store finalen, har Ultra tilføyet et nytt medlem til den aktive oppstillingen, nemlig Charlie "Hicksy" Hicks.

Hicksy blir med på laget som en innbytter. Han er tidligere kjent for sin tid som spiller for Elevate Esports, hvor han konkurrerte i European Call of Duty Challengers 2021-turneringen. Toronto Ultra er det første CDL-laget Hicksy har sluttet seg til i sin profesjonelle karriere.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Relaterte tekster

0
Toronto Ultra signerer Hicksy

Toronto Ultra signerer Hicksy

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

For noen uker siden avslørte Toronto Ultra at de ville beholde 2021 Call of Duty League-laget for den kommende 2022-sesongen, og med den annonseringen forventet vi ikke å...Loading next content