Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Halo Infinite

Torrent forlater Halo Championship Series

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Å arrangere en stor esports-turnering krever ganske god planlegging, organisering og lignende, så det er faktisk imponerende at Call of Duty, League of Legends, Overwatch og kompani klarer det. I dag har vi fått et nytt eksempel på hvorfor.

Torrent forteller at det har bestemt seg for å slå følge med de mange andre organisasjonene som slutter i Halo Championship Series og profesjonelle Halo-kamper generelt på grunn av hvordan programmet drives, "begrensede muligheter og at vi ikke kvalifiserte oss til HCS-partnerprogrammet". Derfor frigjøres selvsagt spillerne også, men organisasjonen skal ha skryt for lovnadene om å støtte dem økonomisk ut de originale kontraktsperiodene.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content