Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Total War: Warhammer III

Total War: Warhammer III får gratis nedlastbart innhold neste uke

Gå inn i galskapens speil og prøv å beholde forstanden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I tillegg til å slippe Forge of the Chaos Dwarfs-utvidelsen den 13. april, gir Total War: Warhammer III også spillere en gratis innholdsoppdatering i form av Mirror of Madness.

Mirror of Madness kan hentes fra spillets Steam-side så snart den lanseres, som bringer to nye moduser med Tzeentch-tema til Total War: Warhammer III. Den første modusen er Trials of Fate, der du tar på deg rollen som en nylig oppsteget Daemon Prince of Tzeentch, som bryter inn i galskapens rike for å ta opp kampen mot Kairos Fateweaver.

Trials of Fate kjemper seg gjennom fire beryktede kamper i Warhammer-universet, og koker i hovedsak ned til en hordemodus, hvor du til slutt vil bli overveldet, men hvis du scorer høyt nok, får du litt nytt utstyr for en Daemon Prince of Tzeentch-herre.

Infinite Portal er den neste modusen, og den lar deg i hovedsak leke med kamptilpasninger. Du kan gjøre enheter store eller små, legge til nok blod til å oversvømme Khornes rike, eller bare rett og slett øke mengden eksplosjoner til det punktet det ser ut som om du er på en tidlig visning av Oppenheimer.

Hva vil du prøve først i Mirror of Madness?

Total War: Warhammer III

Relaterte tekster

0
Total War: Warhammer IIIScore

Total War: Warhammer III

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Generalen Patrik har begitt seg ut på jakt etter demoner, sjeler, gudeblod og imperiumbygging i Creative Assemblys avsluttende tredje tittel, basert på Warhammer Fantasy Battles...Loading next content