Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Total War: Warhammer III

Total War: Warhammer III får tre nye DLC-er i år

"Jeg tør påstå at noe av dette kommer til å være på ønskelisten."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Creative Assembly har vært ganske stille om Total War: Warhammer III i det siste. Etter den siste oppdateringen for Immortal Empires ser det ut til at det ikke har vært mye å diskutere om strategispillet. Nylig har imidlertid spillregissør Rich Aldridge gitt oss en oppdatering om kommende innhold for spillet.

Ifølge Aldridge er det for tiden tre "opplevelser" planlagt for 2023, med en utgivelse i april, og de to andre satt rundt de vage utgivelsesvinduene sommer og vinter.

<social>https://youtu.be/jWKhLAbyWcQ</social>

Det er ennå ikke gjort klart hva disse vil inneholde, men mange antar at et par nye hærer og legendariske herrer vil være på vei. Chaos Dwarves, for eksempel, ble oppdaget i spillets filer helt tilbake til forrige sommer, så de er noe fansen har forventet en stund.

Aldridge sa at noe av dette innholdet "kommer til å være - forhåpentligvis - på ønskelisten. Men jeg tror det kommer til å bli noen fine overraskelser der også.

Hva tror du disse "opplevelsene" vil inneholde? Hvilke overraskelser tror du kan være i vente?

Total War: Warhammer III

Relaterte tekster

0
Total War: Warhammer IIIScore

Total War: Warhammer III

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Generalen Patrik har begitt seg ut på jakt etter demoner, sjeler, gudeblod og imperiumbygging i Creative Assemblys avsluttende tredje tittel, basert på Warhammer Fantasy Battles...Loading next content