Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Total War: Warhammer III

Total War: Warhammer III lanseres i februar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en tidligere forsinkelse som presset lanseringen ut av 2021, har SEGA og Creative Assembly avslørt lanseringsdatoen for Total War: Warhammer III. Strategispillet skal lanseres på PC den 17. februar 2022, og kommer også rett til Xbox Game Pass for PC dag én, og gir abonnenter en sjanse til å dykke ned i den brutale verden uten å faktisk kjøpe spillet.

Som del av denne kunngjøringen ble det også avslørt at alle som forhåndskjøper spillet, eller skaffer det i løpet av den første uken, vil få Ogre Kingdoms Race Pack i tillegg. Dette inkluderer to Legendary Lords, Greasus Goldtooth og Skrag the Slaughterer, og lar spillere kommandere de massive monstrene som del av deres store kampanje.

Du finner traileren for Total War: Warhammer III nedenfor, som gir en nærmere kikk på Ogre Kingdom.

HQ
Total War: Warhammer III
Total War: Warhammer IIITotal War: Warhammer III

Relaterte tekster

0
Total War: Warhammer IIIScore

Total War: Warhammer III

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Generalen Patrik har begitt seg ut på jakt etter demoner, sjeler, gudeblod og imperiumbygging i Creative Assemblys avsluttende tredje tittel, basert på Warhammer Fantasy Battles...Loading next content