Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Total War: Warhammer III

Total War: Warhammer IIIs Chaos Dwarfs DLC bringer også en ny legendarisk helt

Ulrika Magdova Straghov vil være den første "gode" vampyren i spillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I tillegg til den nye Chaos Dwarfs-fraksjonen, får vi også en annen legendarisk helt når den nye DLC-en slippes for Total War: Warhammer III neste måned.

Den legendariske helten som kommer til spillet er Ulrika Magdova Straghov, en karakter fra Gortrek og Felix-bøkene. Den titulære duoen har allerede kommet seg inn i spillet selv, men nå kommer en annen karakter fra den populære serien som den første "gode" vampyren for spillet.

Ulrika kan bare rekrutteres av Kislev- og Empire-fraksjonene i spillet, og er en hybrid spellcaster og nærkampspesialist. Hun kan være et ødeleggende tillegg til en hær, eller som en heltekarakter, kan hun også sendes på solooppdrag, myrde fiendens herrer, bryte ned vegger for beleiringer og stjele teknologi fra motstandere.

Vil du legge Ulrika til hæren din i Total War: Warhammer III?

Total War: Warhammer III

Relaterte tekster

0
Total War: Warhammer IIIScore

Total War: Warhammer III

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Generalen Patrik har begitt seg ut på jakt etter demoner, sjeler, gudeblod og imperiumbygging i Creative Assemblys avsluttende tredje tittel, basert på Warhammer Fantasy Battles...Loading next content