Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

T-Pain og Lil Yachty leder hvert sitt Siege-lag i E3-showkamp

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

E3 er naturligvis hjemstedet for mange spillavsløringer, men de siste årene har arrangørene også måttet bøye seg for esportens enorme popularitet, så derfor blir det holdt en rekke begivenheter og turneringer fra esportens verden i neste uke under messen.

Blant de mest spennende, og bizarre, finner vi en Rainbow Six: Siege-turnering, hvor to lag ledes av to uventede musikere. Mer spesifikt har Ubisoft avslørt via Twitter, at Lil Yachty og T-Pain leder hvert sitt lag i Twitch Rivals-kampen den 10. juni, som etterfølges av en pressekonferanse.

Lagene konkurrerer om 50.000 amerikanske dollar, som de donerer til en valgfri veldedighet. Livestreamerne BikiniBodhi, Bnans, og Sacriel deltar også.

Rainbow Six: Siege
Photo: Ubisoft

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content