Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Transistor

Transistor annonsert

Skaperne av det kritikerroste rollespillet Bastion er igang med et nytt unikt eventyr. Denne gangen står en ung kvinne og et mektig våpen sentralt i historien.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Super Giant Games, skaperne av det enestående actionrollespillet Bastion, har nå annonsert sitt neste spill. Dette er et nytt rollespill i samme gate, det spillerne skal få muligheten til å ta i bruk et "ekstraordinært og mystisk våpen mens de utforsker en lamslående vakker fremtidsby".

Spillet har fått navnet Transistor, og det skal vises frem nærmere på PAX East-messen til helgen. Lanseringsdatoen blir likevel ikke før i 2014, og utviklerne vil heller ikke avsløre formatene helt enda.

- I Transistor spiller man som en ung kvinne som kommer i besittelse av et mektig våpen en gruppe mystiske snikmordere prøvde å drepe henne med. Hun må kjempe fra gate til gate mot nye snikmordere, som gjør hva som helst for å få tilbake våpenet. I løpet av eventyret vil spillerne lære mer om våpenets mange hemmeligheter, mens de jakter på dets tidligere eiere, skriver utviklerne om spillet på deres egne nettsider.

I samme anledning nevner vi at det kritikerroste Bastion for tiden selges for så lite som en femmer, gjennom ukens Humble Weekly Sale (du kan naturligvis betale mer hvis du ønsker, for å støtte veldedige formålene ytterligere.)

HQ
TransistorTransistorTransistor

Relaterte tekster

2
TransistorScore

Transistor

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

En stemmeløs sangerinne og et snakkende sverd utgjør den uvanlige duoen man følger gjennom Transistor, det andre spillet fra skaperne av rollespillperlen Bastion...

1
Transistor passerer millionen

Transistor passerer millionen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Supergiant Games kan fortelle at deres underholdende rollespill Transistor endelig har passert en million solgte siden lanseringen i mai 2014. Det betyr at begge deres to...

0
Gamereactor Live spiller Transistor

Gamereactor Live spiller Transistor

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Transistor er det andre spillet fra skaperen av rollespillperlen Bastion, og her følger vi en stemmeløs sangerinne og et snakkende sverd. Høres det merkelig ut? For å...

2
Transistor slippes neste måned

Transistor slippes neste måned

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Super Giant Games har tidligere levert spillperlen Bastion, og nå er det endelig klare med sitt neste spill, Transistor. Spillet slippes til både PC og Playstation 4...Loading next content