Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Need for Speed Payback

Tre personer er på hevntokt i Need for Speed Payback-trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Ghost Games offentliggjorde Need for Speed Payback sa de at vi ville få mulighet til å kjøre ulike typer kjøretøy som ulike sjåfører, og nå har tiden kommet for å møte disse sjåførene.

I dagens trailer presenteres vi nemlig for de tre hovedpersonene i spillet, og de ekstremt fantasifulle kallenavnene deres:

Tyler "Ty" Ramirez er en klassisk racer. Han har vokst opp med drag- og gate-løp, noe som har gitt han et enormt vinnerinstinkt. Dette kommer godt med nå som han er ute etter hevn, noe han skal få uansett hva det koster.

Jessica "Jess" Miller er en av de beste flyktbilkjørerne i landet. Hun er alltid villig til å gjøre mye sprøtt så lenge betalingen er god nok, men setter uansett alltid tryggheten til vennene sine høyeste.

Sean "Mac" McAlister er en skikkelig showman, noe som gjør han ekstremt god til å kjøre på andre ting enn asfalt, samt drifte. Den fryktløse innstillingen hans skal visstnok være noe av det som holder humøret i gruppen oppe.

Slikt høres ut ikke så forferdelig ut på papiret, så får vi se om dette gjenspeiles i spillet.

HQ
Need for Speed Payback

Relaterte tekster

6
Need for Speed PaybackScore

Need for Speed Payback

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel parkerte lastebilen og satt fra seg støvlene, og gjorde seg klar for litt villmannskjøring i storbyen. Levde det opp til forventningene?Loading next content