Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Trust Gaming GXT 833 Thado TKL Tastatur

Kompakt design, RGB og mer til under £ 20? Er det for godt til å være sant?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tastaturer er morsomme ting, egentlig. I løpet av de siste årene, med hjemmekontor og alle de andre herlige fordelene i det moderne samfunnet, kan det godt hevdes at vårt trofaste tastatur har blitt vårt mest verdsatte tilbehør. Spillere har vært klar over denne muligheten i noen tid nå, noe som fører til at "gaming" -tastaturer blir satt opp med en premiumpris, og tilbyr funksjoner som fancy lys og taster som kan vekke samboeren din to etasjer under deg.

Trusts nye Gaming GXT833-tastatur ønsker å bevise at du ikke trenger å bruke latterlige beløp på et tastatur for å få en solid spillopplevelse. For tiden oppført for mindre enn £ 20 på Amazon, er prisen på dette TKL-tastaturet ganske forvirrende når du tenker på at selv mange "budsjett" -tastaturalternativer ber om minst £ 50.

Trust Gaming GXT 833 Thado TKL Tastatur

Sikkert, tror jeg, det må være noe galt med denne tingen da. Når jeg åpner den opp fra den enkle esken, ser det ut til å være det motsatte. GXT 833 er absolutt ikke noe prangende, men det er et veldig solid tastatur for å si det mildt. En enkel, elegant design (minus talltastaturet for ekstra musebevegelse), RGB-belysning, taster med en solid følelse og mer kombinerer i dette veldig gode budsjett-tastaturalternativet. Jeg likte spesielt godt metallstykket på baksiden av GXT 833, som gir den en veldig fin vekt, noe som gir den en dyrere og luksuriøs følelse generelt. Det er ikke mye annet å gå på når det gjelder design. Som jeg sa, det er enkle ting, men det fungerer i GXT 833s favør. Jeg er ikke en stor fan av hele TKL-designet, men det er en personlig preferanse jeg er villig til å legge til side med GXT 833, som gjør en god jobb med å pakke mye i dette mindre tastaturformatet.

Dette er en annonse:

Jeg vil si at jeg fant knappene litt for tett sammen til tider. Dette betydde at mens jeg skrev, ville jeg ofte gjøre mer enn noen få feil takket være en enkel glipp av en finger. Over tid ble jeg vant til de presise knappetrykkene som kreves, men jeg tror for noen kan dette være en deal-breaker, spesielt når du vurderer den lille backspace-knappen på GXT 833, noe som kan gjøre det ganske frustrerende å slette en feilinngang når du famler deg mot nøkkelen du trenger. Å trykke på tastene er imidlertid tilfredsstillende. De forårsaker ikke bråk, selv når jeg sprenger bort skriving, og har en veldig solid følelse for dem, som jeg har nevnt før. Hvis de bare var litt bedre fordelt, eller backspace var større, ville de være en drøm å skrive på.

Men hvis du plukker opp dette tastaturet, vil du sannsynligvis først og fremst spille på det. Så, hvordan spiller det? Vel igjen, det mindre nøkkelområdet tar litt å bli vant til, men ellers fungerer det veldig bra. Igjen er tastene hovedvinneren, da de bare er gode å spille på, med et lite unntak er mellomromstasten, som har en litt billigere følelse sammenlignet med de andre tastene. Tatt i betraktning hvor mye du bruker mellomromstasten i spill, kan dette være et problem. Den venstre CTRL-tasten har også en annen form enn det du kanskje er vant til, men igjen er det et mindre problem hvis det i det hele tatt er et.

Trust Gaming GXT 833 Thado TKL Tastatur

For et budsjettalternativ er Trust GXT 833 et utrolig solid tastatur. Det er et par ting som holder det tilbake fra å være virkelig perfekt, men for prisen du betaler, er det et godt valg. Som et første tastatur for en ung gamer, eller rett og slett som en del av et budsjett bygge, Trust GXT 833 er forenklet, men effektiv design gjør det skiller seg ut fra mange av de andre billige tastaturer på markedet. Vi kan heller ikke argumentere med den prisen.

Dette er en annonse:
08 Gamereactor Norge
8 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene


Loading next content