Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

TSM er Apex Legends Global Series Split 1 Playoffs champs

Laget tok turneringen som ble arrangert i London i helgen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Denne siste helgen så Apex Legends Global Series Split 1 Playoffs blir holdt som en fysisk begivenhet i London. Turneringen satte de beste lagene fra hele verden opp mot hverandre for en andel av en premiepott på $1 million, og nå som turneringen er avsluttet, har vi en vinner å rapportere om.

Etter en tett turnering har TSM blitt kåret til mestere i turneringen, etter bare å ha slått ut NRG Esports, som endte på andreplass, med Acend som klokket inn tredje og XSET som tok fjerde.

Dette resultatet har satt TSM opp som laget å slå på vei inn i den andre delen av sesongen, og har satt TSM i en god posisjon for å delta på World Finals, som sannsynligvis vil finne sted i slutten av 2023.

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content