Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

TSM er vinnerne av Apex Legends Global Series 2023.

Laget holdt unna for OpTic Gaming og vant trofeet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

2023 Apex Legends Global Series Championship er nå over. Turneringen ble arrangert på Resorts World Arena i Birmingham i helgen som gikk, og de 40 beste ALGS-lagene fra hele verden konkurrerte om en del av premiepotten på 2 millioner dollar. Nå som turneringen er over, kan vi kåre en vinner.

TSM klarte å holde unna for presset fra OpTic Gaming og ble kronet til mestere for 2023-sesongen. Dette resultatet har sett TSM reise hjem med ikke bare et trofé, men også $ 600,000 320,000 i premiepenger, mens OpTic ble tildelt $ XNUMX XNUMX. Når det gjelder oppfølgingslagene, kom BLVKHVND på tredjeplass og vant 210 000 dollar, og The Dojo endte på fjerdeplass og tjente 170 000 dollar.

Når det gjelder tilleggsprisene, ble TSMs Phillip "ImperialHal" Dosen kalt MVP, mens TSMs Evan "Verhulst" Verhulst vant Positive Player prisen.

EA og Respawn har ennå ikke kommet med noen kunngjøring om ALGS-sesongen 2024.

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content