Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

TSM har utvidet sin Apex Legends liste betydelig

Med en andre, all-kvinner, line-up.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

TSM har doblet seg på konkurrerende Apex Legends, da esportsorganisasjonen i forkant av helgen kunngjorde signeringen av en helt ny vaktliste for scenen. Dette laget vil bestå av en all-women's line-up med fire medlemmer, inkludert tre nye individer og en streamer som ble proff.

Vaktlisten er som følger:


  • Kornelia "Sabz" Zawistowska

  • Isabella "Avuhlie" Rivera

  • Laurice "GuhRL" Habibi

  • Jane "Janey"

Når det gjelder hvordan laget skal konkurrere, uttalte TSMs VP for esports-operasjoner, Dominic Kallas, at spillerne vil konkurrere i skapercuper som et lag, men vil også få lov til å konkurrere separat også hvis de bestemmer seg for det.

Uansett får vi forhåpentligvis se TSMs nye tropp i aksjon i Apex Legends Global Series-kvalifiseringen snart.

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content