Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Motorsport

Turn 10: Vi «forbereder Forza Motorsport for utgivelse senere i år»

Spillet skal være i poleringsfasen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forza Motorsport er et av spillene som ble vist under Microsofts juni-arrangement i fjor, med løfte om at det til slutt ville bli utgitt innen tolv måneder. Det vil i så fall bety 31.juni i år, noe som selvsagt ikke skjer.

Selv om en forsinkelse er bekreftet, har vi ikke en ny utgivelsesdato ennå, og det har vært spekulasjoner om at det kanskje ikke kommer før i 2024. Heldigvis ser dette ikke ut til å være tilfelle. I en ny offisiell bloggserie kalt Feedback Update blir Forza Motorsport kort berørt med en 2023-bekreftelse:

"Selv om vi fokuserer på å polere og klargjøre Forza Motorsport for lansering senere i år er vi fortsatt ivrige etter å høre dine funksjons- og baneforespørsler. Vi skal huske på hva dere vil se mest for fremtiden."

Med både Starfields, Forza Motorsport og muligens Senua's Saga: Hellblade II ser det ut til at Xbox-spillere har en ganske spektakulær høst å se frem til.

HQ
Forza Motorsport

Relaterte tekster

0
Forza MotorsportScore

Forza Motorsport

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Ben har kjørt av hjertens lyst i Turn 10s nyeste racingtittel.Loading next content