Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Turtle Beach Atom Controller

En trådløs og meget allsidig kontroller til Android-mobiler.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Turtle Beach Atom er en Bluetooth-kontroller utviklet for å gi spillere en mer autentisk og behagelig spillopplevelse på mobil. Den har en kompakt design med en smart løsning som lar deg skyve de to delene sammen til én liten «kloss» du enkelt kan ha med deg i på farten.

HQ
Turtle Beach Atom Controller

Atom er ergonomisk utformet og stort sett behagelig å holde i, med knappene plassert på en måte som gjør at det nesten føles som at du sitter med en vanlig spillkontroller i hendene. Det eneste jeg ikke kjempefan av er at høyre styrespak er plassert helt parallelt med A,B,X,Y-knappene (tenk utformingen av Switchs Joy-Cons for eksempel) som gjør at i hvert fall jeg kan få en litt krampaktig følelse i tommelen når jeg spiller spill der jeg bruker både høyre styrespak og de nevnte knappene mye.

Som nevnt er dette en Bluetooth-kontroller og er kompatibel med et bredt utvalg av spill og apper, inkludert Fortnite, PUBG, Minecraft og mange flere. Den passer til de aller fleste mobiler med Android 8+ og Bluetooth 4,2 eller nyere. Trådløs tilkobling innebærer som regel litt latens, det er forventet, men jeg opplever likevel knappene som svært responsive på denne. Man fester mobilen med hjelp av et par klemmer, en på hver del av den todelte kontrolleren - noe jeg dessverre opplever som en smule knotete da disse er veldig stramme, men det er vel også det som må til for allsidighetens skyld.

Jeg må si jeg er ganske imponert over batterilevetiden på Atom, da du fint kan klemme opptil 20 timer ut av den på en enkelt lading, som betyr at de neppe trenger å bekymre deg for å gå tom for strøm midt i en spilløkt.

Dette er en annonse:

Utover småirritasjon over de nevne klemmene er det også et par andre ulemper med kontrolleren. For det første vil den ikke være kompatibel med alle telefonmodeller. Det kan også ta litt tid å konfigurere kontrolleren til å fungere med enkelte spill, og noen ganger må du justere en del i innstillingene for å få den optimale spillopplevelsen. Dette er heldigvis relativt sjeldent med de mest populære spillene. 1089 kroner er også en ganske stiv pris for det som «bare» er en kontroller, spesielt når det finnes mange billigere alternativer der ute, så dette er nok et produkt for de mer seriøse gamerne.

For alt i alt er det et veldig fint produkt, hvis du kan se bort i fra prislappen. Den bringer absolutt en mer autentisk og behagelig spillopplevelse på mobil, skilter med en rekke funksjoner og bra batteri, og fungerer med mange enheter.

08 Gamereactor Norge
8 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content