Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Turtle Beach Stealth 600

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

For to år siden testet jeg Turtle Beach Stealth 300, noe jeg var ganske fornøyd med. Etter to år har tiden kommet for å teste ut den trådløse storebroren, og det viser seg at mye er det samme både på godt og vondt.

HQ
Turtle Beach Stealth 600

Designmessig er Stealth 600 enkelt sagt en trådløs utgave av Stealth 300, så det er en god del plastikk. Jeg syntes dette var greit i 2018, men etter å ha prøvd andre headset er det tydelig at dette føles litt billig og kronglete. Når du for eksempel skal justere lengden bråker det en del mens du prøver å finne leddet som passer deg siden det er et lite stykke mellom hvert stoppested. Samtidig er det fortsatt slik at de fleste nok må la det hvile lengre bak på hodet enn vanlig, noe som i alle fall blir ubehagelig i lengden for min del. Ganske synd siden selve minneskummet på ørene både er luftig og behagelig. Kanskje skyldes et design litt utenom det vanlige den brillevennlige "ProSpecs"-stilen. Ikke vet jeg, men for meg som ikke bruker briller ville det i såfall vært et skuffende kompromiss med tanke på min opplevelse av å ha det på. Å stadig måtte forsikre meg om at headsetet ikke skal falle av er ikke morsomt, så det har ikke blitt mye spilling over lang tid med dette.

En synd og skam, for lydmessig er Stealth 600 bra til denne prisklassen å være. Kall meg gal og uerfaren, men personlig har jeg generelt følt at trådløse headset har en tendens til å være svakere lydmessig enn de med ledninger. Derfor er jeg glad for å fortelle at det er vanskelig å høre en forskjell på Stealth 300 og Stealth 600 både når det gjelder mikrofonen og lyden generelt. Musikken i Ghost of Tsushima er nydelig med de lyse tonene fra en fløyte, klangen fra sverdene som slår i hverandre er klar og god, mens fuglesangen veksler sømløst mellom mørke og lyse toner. Med tanke på prislappen er disse tingene ganske imponerende, men summen du betaler reflekteres mer når bassen testes og ulike lydkilder blandes. Å slakte demoner i Doom Eternal blir liksom ikke det samme når du ikke føler Mick Gordon og gjengens intense bass dirre i hele hodet eller skriket fra en stakkars som kuttes i to forsvinner i brummingen fra motorsagen. Skuffende siden lyden og følelsen av surround er ganske god ellers, men det spørs litt hva du er ute etter for en billig penge.

For det finnes få trådløse headset i samme prisklasse som leverer like bra lyd. Om du ikke har et større budsjett og er villig til å leve med et litt plagsomt design er Turtle Beach Stealth 600 et greit alternativ. Du får et trådløst headset uten at det går på beskostning av god lyd for under en tusenlapp. En grei deal det.

Dette er en annonse:
07 Gamereactor Norge
7 / 10
+
God lyd, Komfortabel på ørene, Lett å koble til uten forstyrrelser
-
Designet føles billig, Bassen er mildt sagt middels,
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
Turtle Beach Stealth 600

Turtle Beach Stealth 600

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

For to år siden testet jeg Turtle Beach Stealth 300, noe jeg var ganske fornøyd med. Etter to år har tiden kommet for å teste ut den trådløse storebroren, og det viser...



Loading next content