Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 MAX

En sterk retur av en gammel favoritt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da jeg anmeldte Stealth 600 Gen 2 MAX i fjor bemerket jeg at det var et meget allsidig headset til en ålreit pris, men at komforten dessverre ikke var helt til stede. Heldigvis er saken en helt annen med storebroren.

Jeg har testet Stealth 700 Gen 2 MAX, og allerede idet jeg pakker det ut av esken merker jeg at jeg her sitter med et headset av meget god kvalitet. I motsetning til mange andre headset jeg har testet før, knirker ikke dette mens jeg plasserer det på hodet og tilpasser det, og heller ikke når jeg beveger hodet mens jeg har det på. Dette er nok takket være den solide konstruksjonen med litt mer metall og ikke bare plastikk, og de mange leddene som gjør at det kreves minimalt med manuell justering, annet enn lengden på bøylen, for å få det til å passe perfekt på hodet. Og når jeg har det på, kan jeg ha det på i timevis uten at det blir ukomfortabelt.

Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 MAX

Jeg testet Xbox-utgaven av headsettet, men selv om det er spesifikt designet for Xbox, fungerer det også helt knirkefritt både på PlayStation, Switch og PC også enten via Bluetooth eller 2,4 GHz-donglen som medfølger. Kombinasjonen av disse tilkoblingsmulighetene gjør det i tillegg mulig å ha for eksempel mobiltelefonen koblet til headsettet via Bluetooth samtidig som man har det koblet til Xbox via donglen, som gjør at man kan svare på anrop og liknende uten å måtte ta av seg headsettet.

Dette er en annonse:

Når det gjelder kontrollmuligheter får du et hjul for justering av volum, samt et for justering av chatlyd. Det er også en knapp for å bytte lydmodus, for eksempel til Turtle Beach sin uunnværlige Superhuman Hearing, og selvfølgelig en knapp for å koble til Bluetooth og en for å slå headsettet av og på. Et av irritasjonsmomentene her, i hvert fall for min del, er at alle knappene og hjulene er plassert på venstre øre. Det blir mye å huske på når man skal prøve å justere kontrollene med headsettet oppå hodet og altså ikke ser knappene. Dette blir spesielt vanskelig for de som ikke er kjent med Turtle Beach sine headset fra før av. Det hadde virkelig gjort seg å fordele disse kontrollene mellom begge sidene, da det hadde vært lettere å holde styr på alt sammen. I tillegg til dette er det utstyrt med en mikrofon som foldes inn og ut av headsettet, som du enkelt demper ved å bare vippe den opp til et visst punkt. Ganske nyttig, og kvaliteten på mikrofonen er god nok til at du fint kan kommunisere med medspillere uten støy og uklarheter.

Og når jeg er inne på lyd er det jo på tide å snakke om lydkvaliteten i selve headsettet også. Den akustiske konstruksjonen er lukket, det er mye trykk i lyden, og jeg opplever at headsettet takler lydkravene i alle spill jeg har testet det med, både på Xbox og PlayStation 5. De 50 mm Nanoclear neodymium-høyttalerne gir også meget god surroundlyd.

Batteritiden har også fått et realt løft siden forrige utgave. Denne MAX-utgaven tilbyr dobbelt så lang batterilevetid med hele 40+ timers varighet, og selv om jeg ikke har gjort noen nøyaktige målinger av tiden, virker det som at Turtle Beach holder det de lover her. Du trenger med andre ord ikke bekymre deg for at du går tom for strøm mens du spiller, bare du husker å lade det opp i ny og ne.

2090 kroner er nok noe mange vil synes er en stiv pris, men til den prisen får du et komfortabelt headset av meget god kvalitet som til og med funker på alle plattformer, noe som er et kjempepluss. Er du som meg og aktivt spiller på mange forskjellige plattformer, kan dette være det perfekte headsettet for deg.

Dette er en annonse:
09 Gamereactor Norge
9 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene


Loading next content