Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

TV-program skal skape et nytt CS:GO-lag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I det nylig annonserte reality-programmet Gamerz er planen å stue tolv spillere sammen i et hus i Sverige, og deretter la dem kjempe om å danne et profesjonelt Counter-Strike: Global Offensive-lag. De skal altså trene og bo sammen, og til å veilede dem er Oskar 'ins' Holm og Abdisamad 'SpawN' Mohamed hyret inn.

Dette skal vare i tre uker, og deltakerne vil bli delt inn i to lag og satt opp mot hverandre. 26 kameraer skal filme dem til enhver tid, og seerne vil få muligheten til å utfordre og kanskje erstatte deltakerne.

TV-programmet Gamerz starter 1. mai klokken 21.00, og du kan se den på Twitch, Youtube, Facebook, Viafree, Ginx.tv eller Znipe.

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Gamerz

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content