Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Twitchs administrerende direktør mener at spillsider må reguleres av myndighetene

Han mener ikke at pengespill bør forbys, men at uregulert pengespill bør kontrolleres.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Twitch er kanskje en av de mest giftige plattformene på nettet, der mange "personligheter" blir kastet inn i en pseudokjendisrolle som til slutt kan føre til svært tvilsom oppførsel, men av og til har strømmeplattformen forsøkt å ta tak i noen av sine mangler.

Nylig innførte Twitch nemlig et forbud mot uregulerte gamblingstrømmer, og nå har Twitch-sjef Dan Clancy uttalt seg mot uregulert gambling på alle strømmeplattformer. I et intervju med V-tuberen Filian (som er en surrealistisk ting å se på), sa Clancy: "Det som vokste, var disse uregulerte offshore-gamblingnettstedene.... Dette er nettsteder som ingen har oversikt over, for eksempel hva oddsen er på crapsbordene, om de justerer dem, om de endrer dem, for de er ikke regulert."

"Mengden penger som strømmet inn, der skaperne våre bygde opp fellesskap og forbindelser på Twitch for å drive folk til disse nettstedene, var en betydelig sum penger for et lite antall skapere. Vi bestemte oss for at vi ikke syntes det var bra for fellesskapet, så vi forbød uregulerte nettsteder."

Clancy sa at det finnes en fremtid der visse nettsteder kan bli utestengt igjen, men bare hvis de følger myndighetenes regler. Ellers ser det ut til at folk må gå til konkurrerende plattformer hvis de vil se rike mennesker kaste bort pengene sine og gjøre det samme selv.

Dette er en annonse:
Twitchs administrerende direktør mener at spillsider må reguleres av myndighetene


Loading next content