Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Twitter vil at Superman skal ha underbukser

James Gunn spurte DC-fansen hva de synes om utseendet til Superman.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Zack Snyder ga ut Man of Steel i 2013 var Superman større og bedre enn noensinne takket være en strålende innsats av Henry Cavill, men det var noe som manglet ... hans signaturrøde underbukse, noe Snyder på den tiden kalte "en moderne estetikk".

Som du kanskje forventer hadde fansen meninger om dette. Mange av dem. Og med en ny Superman-film planlag, ønsket medlederen av DC Studios, James Gunn, å vite om Superman skulle ha underbukser eller ikke, og la ut spørsmålet på Twitter.

Dessverre har vi gode og dårlige nyheter om resultatet i denne viktige saken. Den gode nyheten er at det eneste fornuftige og rimelige resultatet vant - og med betydelig margin på det; Superman trenger sin røde underbukse. Ikke mer flygende kommandosoldat! Den dårlige nyheten er enn Gunn senere avklarte:

"Forresten dette er for moro skyld. Vi kommer ikke til å avgjøre om Superman har underbukse eller ingen underbukse basert på en grovt ikke-vitenskapelig Twitter-meningsmåling.»

Hva mener du: bør Superman ha underbukse eller ikke?

Twitter vil at Superman skal ha underbukser


Loading next content