Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Blur

Twitter-støtte i Blur

Bizarre lar deg mikroblogge fra spillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kommende racingspillet Blur kommer ifølge Bizarre Creations til å ha en Twitter-funksjon innebygd i spillet. Ideen er at man nesten når som helst ved et enkelt knappetrykk skal kunne lage en Twitter-melding hvor man forteller hva man driver med for øyeblikket.

- Mens du spiller spillet kan du trykke på den venstre skulderknappen nesten når som helst og dele detaljer om profilen din på Twitter. Det være seg informasjon om hvem du nettopp har slått i et kappløp, hvilken rangering du nettopp har oppnådd på topplisten, hvor mange events du har fullført, og mye annet, forteller Ben Ward fra Bizarre Creations.

HER kan du lese mer om hva han mener med dette. Vi venter i spenning for å få testet ut denne funksjonen når det slippes en flerspiller-beta om noen uker. Selve spillet slippes til Playstation 3 og Xbox 360 i løpet av våren.

Blur

Relaterte tekster

BlurScore

Blur

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Er ekte biler, frekke flerspillerideer og plasmaraketter nok til at vi får en ny konge innenfor sjangeren?

Blur

Blur

FORSPILL. Skrevet av Kristian Ahm

Vi har besøkt Bizarre Creations i Liverpool for å kikke nærmere på det kommende racingspillet Blur!Loading next content