Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Splinter Cell Remake

Ubisoft bekrefter Splinter Cell Remake

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Over åtte år har gått siden vi fikk Splinter Cell: Blacklist, så mange har lengtet etter et nytt spill i den fremragende serien i flerfoldige år. Nå blir det endelig en realitet.

For etter lang tid med rykter bekrefter Ubisoft Toronto, det samme studioet som hadde hovedansvaret for Blacklist, at de har startet arbeidet med en remake av Splinter Cell. Utviklerne sier at de vil beholde selve sjelen i originalen, men modernisere både presentasjonen og gameplayet på måter som passer dagens publikum. Presentasjonsdelen høres spesielt lovende ut siden de vil bruke The Division sin Snowdrop Engine, noe som betyr fremragende lyseffekter, smidige animasjoner og interaktive omgivelser.

I motsetning til det enkelte rykter hevdet vil ikke dette bli et såkalt "open world"-spill, men forblir lineært. Fokuset på sniking vil også være det samme. Utenom det er det vanskelig å si hva vi har i vente siden utviklerne sier at spillet fortsatt er i en veldig tidlig fase. Faktisk er de såpass tidlig at bare en grunnleggende gruppe av Splinter Cell-veteraner og yngre utviklere jobber på det i disse dager mens studioet søker etter enda flere. Uansett er det deilig å få dette bekreftet.

Hva må endres og hva må forbli det samme?

HQ
Splinter Cell Remake

Relaterte tekster

1
Splinter Cell-remaken endrer historien

Splinter Cell-remaken endrer historien

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Hva det betyr å være en remake har variert en god del de siste årene, så det er ikke rart om du hadde spørsmål etter at Ubisoft bekreftet Splinter Cell-remaken i fjor....

1
Ubisoft bekrefter Splinter Cell Remake

Ubisoft bekrefter Splinter Cell Remake

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Over åtte år har gått siden vi fikk Splinter Cell: Blacklist, så mange har lengtet etter et nytt spill i den fremragende serien i flerfoldige år. Nå blir det endelig en...Loading next content